Tabbouleh με Κεχρί

Υλικά

1/4 φλτζάνι μαγειρεμένο κεχρί Natural Life

1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη σε μικρούς κύβους

2 με 3 αγγουράκια κομμένα σε μικρούς κύβους

1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 φλυτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

5 φύλλα δυόσμο  – προαιρετικά, ψιλοκομμένα (αν δεν σας αρέσει απλά προσθέστε περισσότερο μαϊντανό)

3 κουταλιές της σούπας  εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

3  κουταλιές της σούπας χυμό φρέσκου λεμονιού

θαλασσινό αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι

1 φλυτζάνι ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών, για να μαγειρέψουμε το  κεχρί

 

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε 1/2 φλυτζάνι ωμό κεχρί  Natural Life σε 1 φλυτζάνι ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών  και το αφήνουμε να κρυώσει.

Προετοιμάζουμε τα ψιλοκομμένα μας λαχανικά  σε μικρούς κύβους, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με το κεχρί.

Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το ταμπούλι  για περίπου μία ώρα μέχρι να συνδυαστούν όμορφα οι γεύσεις και τα αρώματα από τα υλικά μας.

Το ταμπούλι μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα!