Κινόα: Βασικές Οδηγίες Μαγειρέματος

Συστατικά

1 Φλυτζάνι Κινόα
2 Φλυτζάνια Νερό
1/4 κουταλάκι ροζ αλάτι Iμαλαϊων
¼ κουταλάκι μαύρο πιπέρι

Πριν το Μαγείρεμα

Ξεπλύνετε την Κινόα με ζεστό νερό και στραγγίστε ή σουρώστε.

Προετοιμασία Μαγειρέματος

Προσθέστε το νερό, το ροζ αλάτι, το πιπέρι και την κινόα σε μια κατσαρόλα. Αφήστε το να βράσει.
Μειώστε την θερμοκρασία,  καλύψτε την κατσαρόλα και ψήστε μέχρι να απορροφηθεί το νερό.
(10-15 λεπτά).

1 Φλυτζάνι / 2 μερίδες.

Leave a Reply