Pearl Barley

Description

weightNet Weight: 400g

mapCountry of Origin: Holland

Pearl barley is actually barley that has been processed to remove its hull and bran. All barley must have its fibrous outer hull removed before it can be eaten; pearl barley is then polished to remove the bran layer.

It is the most common form of barley for human consumption because it cooks faster and is less chewy than other.

It can be used in soups and stews as a thickener, or to add texture rather than flavor. You can make barley water by boiling, cooling and sweetening pearl barley. It is then flavored with orange or lemon. However in our days it is more likely to be bought commercially.

finest selection

Contacts

E-mail: info@naturallife.com.cy
Phone: +357 22465658
Fax: +357 22465646

Recent Posts

Οι σπόροι Chia προέρχονται από το φυτό Chia, αλλιώς Salvia Hispanica και καλλιεργούνται στη Νότια κυρίως Αμερική. H λέξη ‘’Chia” προέρχεται από τους Μάγιας και σημαίνει ‘’δύναμη’’. Γι’ αυτό, πολεμιστές ή αθλητές αντοχής έπαιρναν σπόρους Chia για περισσότερη ενέργεια. Οι σπόροι Chia εμποδίζουν τη μετατροπή των υδατανθράκων σε σάκχαρα, έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες και έχουν την ικανότητα να διογκώνονται σε μέγεθος 10-12 φορές περισσότερο μέσα στο νερό λόγω των φυτικών ινών τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνει το αίσθημα της πληρότητας, την αργή απορρόφηση του φαγητού και να μειώνει το αίσθημα για περισσότερη κατανάλωση. Οι σπόροι Chia μπορούν να προστεθούν στις σαλάτες, στα δημητριακά, στο γιαούρτι ακόμα και στη ζύμη για το σπιτικό μας ψωμί!

#NaturalLife #GoNatural #ChiaSeeds #Power #Stamina #HealthBenefits #Omega3 #Proteins #Fiber #Nutrients #FeelingOfFullness #PreventOvereating
> www.naturallife.com.cy
... See MoreSee Less

View on Facebook