Pearl Barley

Description

weightNet Weight: 400g

mapCountry of Origin: Holland

Pearl barley is actually barley that has been processed to remove its hull and bran. All barley must have its fibrous outer hull removed before it can be eaten; pearl barley is then polished to remove the bran layer.

It is the most common form of barley for human consumption because it cooks faster and is less chewy than other.

It can be used in soups and stews as a thickener, or to add texture rather than flavor. You can make barley water by boiling, cooling and sweetening pearl barley. It is then flavored with orange or lemon. However in our days it is more likely to be bought commercially.

finest selection

Contacts

E-mail: info@naturallife.com.cy
Phone: +357 22465658
Fax: +357 22465646

Recent Posts

Έξι λόγοι για να πίνουμε πράσινο τσάι!

1. Εμποδίζει τη συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και βοηθά στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.

2. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση κατά των επιβλαβών οδοντικών βακτηρίων και συμβάλλει στην καλή στοματική υγιεινή.

3. Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες ένεκα στην ψηλή περιεκτικότητά του σε επιγαλλοκατεχίνη.

4. Διατηρεί σταθερή την ενέργεια, εξισορροπώντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

5. Διασπά το λίπος καθώς η επιγαλλοκατεχίνη που περιέχει αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο το λίπος «καίγεται» στο σώμα μας.

6. Εμποδίζει την πρόκληση βλαβών στο δέρμα και τις ρυτίδες καταστρέφοντας τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες δημιουργούν τα προβλήματα.

Aπολαμβάνουμε το τσάι μας ζεστό ή κρύο. Οι ειδικοί συστήνουν τρία φλιτζάνια την ημέρα!!!

#NaturalLife #GoNatural #GreenTea #HealthBenefits #AntioxidantsRich

>www.naturallife.com.cy
... See MoreSee Less

View on Facebook