Rice Flour

Description

weightNet Weight: 420g

mapCountry of Origin: Italy

Rice flour (also known as rice powder) is a form of flour made from finely milled rice. It is distinct from rice starch, which is usually produced by steeping rice in lye. Rice flour is a particularly good substitute for wheat flour, which causes irritation in the digestive systems of those who are gluten-intolerant. Rice flour is also used as a thickening agent in recipes that are refrigerated or frozen since it inhibits liquid separation.

Rice flour is very commonly used in gluten free baked goods to give them structure and substance, but it is also a popular addition for non-gluten free baked goods because of its unique and slightly sandy texture.

finest selection

Contacts

E-mail: info@naturallife.com.cy
Phone: +357 22465658
Fax: +357 22465646

Recent Posts

Οι σπόροι Chia προέρχονται από το φυτό Chia, αλλιώς Salvia Hispanica και καλλιεργούνται στη Νότια κυρίως Αμερική. H λέξη ‘’Chia” προέρχεται από τους Μάγιας και σημαίνει ‘’δύναμη’’. Γι’ αυτό, πολεμιστές ή αθλητές αντοχής έπαιρναν σπόρους Chia για περισσότερη ενέργεια. Οι σπόροι Chia εμποδίζουν τη μετατροπή των υδατανθράκων σε σάκχαρα, έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες και έχουν την ικανότητα να διογκώνονται σε μέγεθος 10-12 φορές περισσότερο μέσα στο νερό λόγω των φυτικών ινών τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνει το αίσθημα της πληρότητας, την αργή απορρόφηση του φαγητού και να μειώνει το αίσθημα για περισσότερη κατανάλωση. Οι σπόροι Chia μπορούν να προστεθούν στις σαλάτες, στα δημητριακά, στο γιαούρτι ακόμα και στη ζύμη για το σπιτικό μας ψωμί!

#NaturalLife #GoNatural #ChiaSeeds #Power #Stamina #HealthBenefits #Omega3 #Proteins #Fiber #Nutrients #FeelingOfFullness #PreventOvereating
> www.naturallife.com.cy
... See MoreSee Less

View on Facebook