Rice Flour

Description

weightNet Weight: 420g

mapCountry of Origin: Italy

Rice flour (also known as rice powder) is a form of flour made from finely milled rice. It is distinct from rice starch, which is usually produced by steeping rice in lye. Rice flour is a particularly good substitute for wheat flour, which causes irritation in the digestive systems of those who are gluten-intolerant. Rice flour is also used as a thickening agent in recipes that are refrigerated or frozen since it inhibits liquid separation.

Rice flour is very commonly used in gluten free baked goods to give them structure and substance, but it is also a popular addition for non-gluten free baked goods because of its unique and slightly sandy texture.

finest selection

Contacts

E-mail: info@naturallife.com.cy
Phone: +357 22465658
Fax: +357 22465646

Recent Posts

Έξι λόγοι για να πίνουμε πράσινο τσάι!

1. Εμποδίζει τη συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και βοηθά στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.

2. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση κατά των επιβλαβών οδοντικών βακτηρίων και συμβάλλει στην καλή στοματική υγιεινή.

3. Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες ένεκα στην ψηλή περιεκτικότητά του σε επιγαλλοκατεχίνη.

4. Διατηρεί σταθερή την ενέργεια, εξισορροπώντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

5. Διασπά το λίπος καθώς η επιγαλλοκατεχίνη που περιέχει αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο το λίπος «καίγεται» στο σώμα μας.

6. Εμποδίζει την πρόκληση βλαβών στο δέρμα και τις ρυτίδες καταστρέφοντας τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες δημιουργούν τα προβλήματα.

Aπολαμβάνουμε το τσάι μας ζεστό ή κρύο. Οι ειδικοί συστήνουν τρία φλιτζάνια την ημέρα!!!

#NaturalLife #GoNatural #GreenTea #HealthBenefits #AntioxidantsRich

>www.naturallife.com.cy
... See MoreSee Less

View on Facebook