Rice

Description

Rice is the most widely consumed staple food for a large part of the world’s human population, especially in Asia and is been used as main meal or even as a side dish.

An ancient grain that has been cultivated for centuries. Rice is commercially classified by size: long, medium or short grain. There are many varieties of rice and culinary preferences tend to vary regionally. In some areas such as the Far East or Spain, there is a preference for softer and stickier varieties.

natural
  • Long Grain Rice
  • Yellow Parboiled Rice
  • Medium Grain Rice
  • Jasmine Rice
  • Glutinous Rice
  • White Basmati Rice Top Quality
  • White Basmati Rice
  • Parboiled Basmati Rice
  • Pussa Basmati Rice
  • Light Color Basmati Rice
  • Red Jasmine Rice
  • Brown Rice

Contacts

E-mail: info@naturallife.com.cy
Phone: +357 22465658
Fax: +357 22465646

Recent Posts

Έξι λόγοι για να πίνουμε πράσινο τσάι!

1. Εμποδίζει τη συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και βοηθά στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.

2. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση κατά των επιβλαβών οδοντικών βακτηρίων και συμβάλλει στην καλή στοματική υγιεινή.

3. Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες ένεκα στην ψηλή περιεκτικότητά του σε επιγαλλοκατεχίνη.

4. Διατηρεί σταθερή την ενέργεια, εξισορροπώντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

5. Διασπά το λίπος καθώς η επιγαλλοκατεχίνη που περιέχει αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο το λίπος «καίγεται» στο σώμα μας.

6. Εμποδίζει την πρόκληση βλαβών στο δέρμα και τις ρυτίδες καταστρέφοντας τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες δημιουργούν τα προβλήματα.

Aπολαμβάνουμε το τσάι μας ζεστό ή κρύο. Οι ειδικοί συστήνουν τρία φλιτζάνια την ημέρα!!!

#NaturalLife #GoNatural #GreenTea #HealthBenefits #AntioxidantsRich

>www.naturallife.com.cy
... See MoreSee Less

View on Facebook