Σαλάτα με Τρίχρωμη Κινόα

Υλικά

1 φλιτζάνι άψητη Tρίχρωμη Κινόα NaturalLife

1/3 του φλιτζανιού λιωμένη φέτα

1/4 φλυτζανιoύ ελιές Kαλαμών σε φέτες (περίπου 12 ελιές)

1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι

1 φλιτζάνι αγγούρι κομμένο σε φέτες

2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο αλεσμένο σκόρδο

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε 2 φλιτζάνια νερό σε ένα δοχείο μεσαίου μεγέθους και προσθέτουμε την Τρίχρωμη Κινόα Natural Life.

Τη βράζoυμε, την καλύπτουμε με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε  για 10-15 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Αφήνουμε την Κινόα στην άκρη για να κρυώσει.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας σε ένα μπολ σερβιρίσματος, τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε το λεμόνι και το ελαιόλαδο.

Μόλις κρυώσει η κινόα, τη βάζουμε και κι αυτή στο μπολ και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Σερβίρουμε πάνω σε φρέσκια ανάμικτη πράσινη σαλάτα ή μαρούλι.

*Μερίδες 4

 

Leave a Reply