Banana Bread με Καστανή Ζάχαρη

Υλικά:

  • 3 μπανάνες
  • 220 γρ. αλεύρι
  • 135 γρ. καστανή ζάχαρη Natural Life
  • 115 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 2 μεγάλα αβγά
  • 2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ κ.γ αλάτι Natural Life

Εκτέλεση:

  • Αρχικά, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C.
  • Στη συνέχεια, σε ένα μπολ ξεφλουδίζουμε και πολτοποιούμε τρεις μπανάνες με ένα πιρούνι.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αναμειχθούν καλά.
  • Μετέπειτα, προσθέτουμε τα αβγά, τις πολτοποιημένες μπανάνες και τη βανίλια και τα χτυπάμε μέχρι να αναμειχθούν.
  • Ανακατεύουμε ελαφρά με μια σπάτουλα το αλεύρι και το αλάτι στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι αλευριού.
  • Απλώνουμε το μείγμα στη βουτυρωμένη/λαδωμένη φόρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη στρώση.
  • Τέλος, ψήνουμε για περίπου 40-60 λεπτά.