Γαρίδες Πανέ

Υλικά:

  • 500 γρ γαρίδες
  • ½ κ.γ πιπέρι Natural Life
  • ½ κ.γ αλάτι Natural Life
  • ½ κ.γ σκόνη σκόρδου Natural Life
  • 1 φλ αλεύρι
  • 2 αβγά χτυπημένα
  • Λάδι
  • 1 κ.γ πάπρικα Natural Life
  • 1 φλ αλεσμένη φρυγανιά Natural Life

Εκτέλεση:

  • Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα μπολ και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε μαζί το αλεύρι και την πάπρικα.
  • Στη συνέχεια τοποθετήστε τα χτυπημένα αβγά σε ένα άλλο μπολ.
  • Προσθέστε την τριμμένη φρυγανιά σε ένα πιάτο.
  • Ζεστάνετε το λάδι, σε ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά.
  • Βουτήξτε κάθε γαρίδα πρώτα στο μείγμα αλευριού, στη συνέχεια, μέσα στο αβγό, και, τέλος, στην τριμμένη φρυγανιά.
  • Τηγανίζουμε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν (για περίπου 5 λεπτά).