ΦΑΓΟΠΥΡΟ: Βασικές Οδηγίες Μαγειρέματος

Συστατικά

  • 1 Φλυτζάνι Φαγόπυρο
  • 2 Φλυτζάνια Νερό
  • ½ κουταλάκι ροζ αλάτι Ιμαλαϊων

Πριν το Μαγείρεμα

Ξεπλύνετε το φαγόπυρο και στραγγίστε το.

Προετοιμασία Μαγειρέματος

Σε μια μέτρια κατσαρόλα προσθέστε το νερό, ροζ αλάτι και το φαγόπυρο. Αφήστε το να βράσει και μετα σκεπάστε τη κατσαρόλα. Σιγοβράστε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να απορροφήσει όλο το νερό του.

Leave a Reply