Πιλάφι σπυρωτό με ρύζι Καρολίνα
Υλικά:
- ελαιόλαδο
- ρύζι Καρολίνα Natural Life
- αλάτι
- νερό
- βούτυρο
1) Αρχικά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα (1-2 κ.σ. για κάθε 200 γρ. ρύζι).
2) Σοτάρουμε το ρύζι μέχρι να ‘ξανθίσει’ ελαφρώς.
3) Προσθέτουμε νερό σε αντιστοιχία 2-1 μέχρι 2 1/2 – 1 με το ρύζι, μετρώντας πάντα με το ίδιο φλιτζάνι.
4) Αλατίζουμε και όταν πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και καλύπτουμε με το καπάκι.
6) Όταν το ρύζι απορροφήσει το νερό, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. βούτυρο για κάθε φλιτζάνι ρύζι. Ανακατεύουμε απαλά με ένα πιρούνι, για να αφρατέψει το ρύζι.
7) Σερβίρουμε! Καλή όρεξη!