Συνταγή για Churros με Kανέλα

Υλικά:

  • 1 φλ. νερό
  • 2 κ.σ. κρυσταλλική στέβια
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 2 πρέζες αλάτι
  • 1 πρέζα κανέλα Natural Life
  • 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 αυγά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • κρυσταλλική στέβια και κανέλα για πασπάλισμα

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό, το βούτυρο, το αλάτι, την κρυσταλλική στέβια και την κανέλα, μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ζύμη στην κατσαρόλα.
  3. Βάζουμε τη ζύμη στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε για 1 λεπτό.
  4. Ένα ένα προσθέτουμε τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
  5. Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ με μεγάλη μύτη αστέρι για να σχηματίσουμε τα churros.
  6. Σε κατσαρόλα πλατιά με μπόλικο καυτό σπορέλαιο κόβουμε μακρόστενα – τσούρος.
  7. Μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  8. Τα βουτάμε στη κρυσταλλική στέβια και την κανέλα.

Περισσότερες Συνταγές