Συνταγή για Churros με Kανέλα
Υλικά:
- 1 φλ. νερό
- 2 κ.σ. κρυσταλλική στέβια
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 2 πρέζες αλάτι
- 1 πρέζα κανέλα Natural Life
- 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 αυγά
- λάδι για τηγάνισμα
- κρυσταλλική στέβια και κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό, το βούτυρο, το αλάτι, την κρυσταλλική στέβια και την κανέλα, μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ζύμη στην κατσαρόλα.
- Βάζουμε τη ζύμη στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε για 1 λεπτό.
- Ένα ένα προσθέτουμε τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ με μεγάλη μύτη αστέρι για να σχηματίσουμε τα churros.
- Σε κατσαρόλα πλατιά με μπόλικο καυτό σπορέλαιο κόβουμε μακρόστενα – τσούρος.
- Μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Τα βουτάμε στη κρυσταλλική στέβια και την κανέλα.