Παγωμένο Tσάι Ροδάκινο

Υλικά

4 φακελάκια Τσάι Ροδάκινο Natural Life*

4 φλιτζάνια ζεστό νερό

3 φλιτζάνια κρύο νερό

1 φλυτζάνι χυμό ροδάκινο – φρέσκο κατά προτίμηση

1 φρέσκο ροδάκινο κομμένο σε φέτες

ζάχαρη ή γλυκαντικό της αρεσκείας σας

 

*περιέχει καφεΐνη

 

Εκτέλεση

-Βάζουμε τα 4 φακελάκια Tσάι Ροδάκινο Natural Life σε 4 φλιτζάνια ζεστό νερό (φιλτραρισμένο ή μεταλλικό νερό θα δώσει πολύ καλύτερη γεύση). Αφήνουμε το τσάι για όχι περισσότερο από 5 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε τα φακελάκια.

-Σε μια μεγάλη κανάτα ρίχνουμε το χυμό ροδάκινο και τα 3 φλιτζάνια κρύο νερό. Προσθέτουμε τη ζάχαρη ή το γλυκαντικό.  Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζεστό τσάι ροδάκινο στο κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά.

-Το αφήνουμε να κρυώσει καλά, και στη συνέχεια το σερβίρουμε σε γυάλινα  ποτήρια ρίχνοντας κομμάτια από φεσκο ροδάκινο κι άφθονο πάγο.

-Αν θέλουμε το ποτήρι μας πιο εντυπωσιακό και το τσάι μας πιο αρωματικό, βάζουμε στο κάθε ποτήρι μερικά φύλλα φρέσκο δυόσμο.

Απολαύστε το!!! Το παγωμένο τσάι ροδάκινο διατηρείται ένα βράδυ στο ψυγείο, αλλά για την απόλυτη απόλυτη  εμπειρία παγωμένου τσαγιού θα πρέπει να το σερβίρουμε την ίδια μέρα.

Περισσότερες Συνταγές