Πιπεροριζα με πρασινο Τσαι

Περιγραφή

tea bagΒάρος: 1X20 φακελάκια x 1.3g  = 26g

herbal Συστατικά: πιπερόριζα και πράσινο τσάι με φυσική γεύση λεμονιού

mapΧώρα Προέλευσης: Σρι Λάνκα (Συσκευάζεται στην Κύπρο)

Preparation TimeΠροετοιμασία: 3-5 λεπτά | 99 ℃

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς, αγαπημένους συνδυασμούς μας. Το ιδιαίτερο άρωμα, η πικάντικη γεύση, μαζί με τα οφέλη για την υγεία που προσφέρει το τζίντζερ (πιπερόριζα) και το πράσινο τσάι συνδυασμένα με τη μοναδική φρεσκάδα του λεμονιού  ξυπνούν… όλες τις αισθήσεις  προσφέροντας αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή εμπειρία τσαγιού… Απολαύστε το ζεστό ή κρύο.

Το τζίντζερ ανακουφίζει από τον τυμπανισμό και τα αέρια στο πεπτικό σύστημα και μειώνει την τάση του εμετού και της ναυτίας. Οι σπουδαίες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του πρηξίματος, της φλεγμονής και του πόνου σε άτομα που πάσχουν από αρθρίτιδα. Έχει επίσης αντιικές ιδιότητες οι οποίες ανακουφίζουν από το κοινό κρυολόγημα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Το τζίντζερ μειώνει και τα επίπεδα χοληστερόλης στον οργανισμό ενισχύοντας τη μετατροπή της χοληστερόλης στα χολικά οξέα και μειώνοντας έτσι την απορρόφηση της.

Το πράσινο τσάι είναι ένα από τα πιο το πιο υγιεινά τσάγια στον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Παρασκευάζεται από φύλλα Camellia Sinensis που έχουν υποστεί ελάχιστη οξείδωση κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Είναι πλούσιο σε  αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά και η  ψηλή περιεκτικότητα του σε κατεχίνες έχει ευεργετικές για την καρδιά ιδιότητες καθώς επίσης και αντικαρκινική δράση. Μελέτες δε αναφέρουν, ότι  βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους

Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συστατικά που μπορούν να αναμιχθούν με τα βότανα και το τσάι, προσθέτοντας μια επιπλέον ιδιαίτερη, δροσερή γεύση και άρωμα. Προσφέρει μια…έκρηξη από φρουτώδη φρεσκάδα και είναι πολύ αναζωογονητικό.

Ο συνδυασμός του τζίντζερ και του πράσινου τσαγιού με το λεμόνι είναι μοναδικός και ακαταμάχητος. Θα σας ενθουσιάσει!

Δείτε την πρόταση μας:

Παγωμένο τσάι με τζίντζερ και πράσινο τσάι με άρωμα λεμονιού

Οι πληροφορίες για τις φαρμακευτικές και τις βοηθητικές ιδιότητες των βοτάνων δεν αντικαθιστούν ιατρική συμβουλή – ΣΥΝΤΑΓΗ.