Τσάι Λεβάντα και τσουκνίδα

Περιγραφή

tea bagΒάρος: 1X20 tea bag x 1.3g  = 26g

herbal Συστατικά: Αποξηραμένη Λεβάντα και Τσουκνίδα

mapΧώρα Προέλευσης: Κύπρος

Preparation TimePreparation: 3-5 mins | 99 ℃

Ο συνδυασμός του αφεψήματος/τσαγιού Λεβάντας και Τσουκνίδας είναι από τα πιο ευεργετικά για την υγεία μας  προϊόντα που προσφέρει η Natural Life. Και τα δύο βότανα είναι βότανα από την πλούσια Kυπριακή μας φύση. Η λεβάντα είναι γνωστή για το υπέροχο άρωμα και τη γεύση της και είναι από τα δημοφιλή και αγαπημένα τσάγια στην Κύπρο. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς κυρίως για την ηρεμιστική και χαλαρωτική ιδιότητα της. Καλμάρει  τα νεύρα και την ένταση κι έχει και καταπραϋντικές επίσης ιδιότητες για το στομάχι.

Η Τσουκνίδα, αν και ως φυτό μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες σε πολλούς ανθρώπους με παρενέργειες όπως  κάψιμο, φαγούρα και φουσκάλες στο δέρμα, το τσάι της είναι αναμφισβήτητα πολύ ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η τσουκνίδα διεγείρει το λεμφικό σύστημα και ενισχύει έτσι το ανοσοποιητικό μας, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας απελευθερώνοντας το ουρικό οξύ από τις αρθρώσεις και βοηθά υποστηρικτικά τη λειτουργία των επινεφριδίων. Είναι ευεργετική για την αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη, βοηθά την ανάπτυξη του εμβρύου στις εγκύους και ανακουφίζει τις γυναίκες από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Η λεβάντα και η τσουκνίδα είναι ένας ιδανικός σούπερ συνδυασμός καθώς συμπληρώνουν το ένα τον άλλο,  προσφέροντας ένα ευχάριστο άρωμα και γεύση καθώς και σημαντικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι Πληροφορίες για τις φαρμακευτικές και τις βοηθητικές ιδιότητες των βοτάνων δεν αντικαθιστούν ιατρική συμβουλή – ΣΥΝΤΑΓΗ.