Συνταγή για Ρυζόγαλο

Συστατικά

  • 2 φλυτζάνια μέτριο ρύζι
  • 1 φλυτζάνι νερό
  • 4 φλυτζάνια γάλα
  • 2 κουταλάκια Corn Flour (νησιαστό)
  • Σκόνη Βανίλια
  • Κανέλλα

Προετοιμασία

Βράστε το ρύζι για 10 λεπτά.

Προσθέστε 3.5 φλυτζάνια γάλα στο ρύζι και αφήστε τα να βράσουν για άλλα 15 λεπτά.

Μετά προσθέστε τη ζάχαρη και την ίδια ώρα ανακατέψτε το Corn Flour (νησιαστό) με το υπόλοιο γάλα

Ανακατέψτε τα όλα μαζί και βράστε για ακόμα 10 λεπτά.  Στο τέλος προσθέστε 1 κουταλάκι βανίλια, 3 λεπτά πριν την ολοκήρωση.

Σερβίρεται σε κούπες με κανέλα απο πάνω.

Leave a Reply