Ρυζόγαλο με μαύρο ρύζι Ταϊλάνδης, μπανάνα και καρύδα

Συστατικά:

2 φλιτζάνια μαύρο ρύζι Ταϊλάνδης Natural Life

  • ½ κουταλάκι αλάτι
  • 1 κουτάλι σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
  • Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 400g γάλα καρύδας κονσέρβας
  • 400g κρέμα καρύδας κονσέρβας, κρατάμε το ¼ για σερβίρισμα
  • ¼ φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
  • ¼ κουταλάκι νιφάδες τσίλι
  • 2 μπανάνες
  • ¼ φλιτζάνι νιφάδες καρύδες για σερβίρισμα
  • Χυμό από 1 lime

 

Οδηγίες:

 

  1. Τοποθετήστε το ρύζι, αλάτι, τζίντζερ, μοσχοκάρυδο, νερό και γάλα καρύδας σε μια μεσαία κατσαρόλα. Αφήστε να σιγοβράσει για 30 λεπτά. Προσθέστε την κρέμα καρύδας, τη ζάχαρη και τις νιφάδες τσίλι και συνεχίστε να σιγοβράζετε για 15-20 λεπτά μέχρι να ψηθεί το ρύζι.

 

  1. Σερβίρετε ζεστό με φέτες από μπανάνα, λίγη κρέμα καρύδας, νιφάδες καρύδας και σφίξτε λίγο χυμό lime.

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/naturallife.com.cy/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175