Vegan burrito bowl με κόκκινα φασόλια Natural Life και αβοκάντο
Υλικά:
Για τη σάλτσα αβοκάντο:
1 αβοκάντο σε κομμάτια
μισό φλιτζάνι πράσινη μεξικάνικη salsa
μισό φλιτζάνι φρέσκο κόλιανδρο
χυμό από 1 lime
μια πρέζα αλάτι Natural Life
Για το ρύζι:
1 φλιτζάνι (άβραστο) καστανό ρύζι Natural Life
μια πρέζα αλάτι Natural Life
Υπόλοιπα υλικά:
200 γρ. κόκκινα φασόλια Natural Life
λίγο ελαιόλαδο
1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
Μία πρέζα πιπέρι Natural Life
Εκτέλεση:
1.Ξεκινήστε με τη σάλτσα, ανακατεύοντας όλα τα υλικά και αφήστε τη στο ψυγείο να μαριναριστεί, μέχρι να ετοιμαστούν το ρύζι και τα φασόλια
2.Βράστε το ρύζι μέχρι να είναι έτοιμο
3.Παράλληλα, βράστε τα κόκκινα φασόλια Natural Life μέχρι να είναι και αυτά έτοιμα
4.Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέστε ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και σοτάρετε για 1-2 λεπτά.
5.Προσθέστε το ρύζι και το πιπέρι Natural Life και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά και αποσύρετε από τη φωτιά.
6.Για το σερβίρισμα: προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, και σερβίρετε με τορτίγια και γιαούρτι ή sour cream
*Bonus step: προσθέστε ότι λαχανικό υπάρχει στο ψυγείο σας, όπως ντοματίνια, πιπεριές, λάχανο, ή ακόμα και καλαμπόκι