Στιφάδο από λευκά φασόλια & μανιτάρια

Υλικά:

  • Λευκά φασόλια Natural Life
  • Πατάτες baby (ποσότητα ανά προτίμηση)
  • 3 κ.σ. vegan βούτυρο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 κιλό μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 3/4 κ.γ. θυμάρι Natural Life
  • 3/4 κ.γ. δεντρολίβανο Natural Life
  • 3/4 κ.γ. αλάτι Natural Life
  • 3/4 κ.γ. πιπέρι Natural Life
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
  • 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου

Εκτέλεση:

  • Προσθέστε το vegan βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε.
  • Στη συνέχεια, προσθέστε τα μανιτάρια, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε για 7-10 λεπτά.
  • Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για άλλο ένα λεπτό.
  • Στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν τα λαχανικά.
  • Στη συνέχεια προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη μουστάρδα και ανακατέψτε ξανά.
  • Προσθέστε τον ζωμό λαχανικών και τις πατάτες και σιγοβράστε για 15-20 λεπτά.
  • Ρίξτε τα φασόλια και το γάλα αμυγδάλου και σιγοβράστε για άλλα 10-15 λεπτά.
  • Σερβίρετέ το ζεστό και πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι.

Περισσότερες Συνταγές